Skip to content

Ingrid Krapels MSc is GZ-psycholoog, registerpsycholoog NIP en is docent bij de cursussen EMDR basis en verdieping, Emotieregulatie en ACT Trauma.

Ik heb me in  2008 zelfstandig gevestigd in Den Haag waar ik individuele volwassen cliënten behandel en relatietherapie geef. Ik geef mindfulness trainingen zowel individueel als in groepen.

Ik ben in 2006 als psycholoog afgestudeerd aan de Open Universiteit, richting gezondheidspsychologie nadat ik in  1985 als fysiotherapeut aan de Haagse Academie, HBO Fysiotherapie was afgestudeerd.

Als psycholoog heb ik diverse vakinhoudelijke opleidingen en cursussen gevolgd zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitisation  and Reprocessing (EMDR) , Emotionally Focused couple Therapy (EFT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT).

Arno Engers PhD is Psycholoog NIP en is docent bij de cursussen EMDR basis en verdieping, Emotieregulatie en ACT Trauma.

Ik ben in 1994 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in Klinische Psychologie. Tevens ben ik afgestudeerd als Bewegingswetenschapper aan de VU in Amsterdam en als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. ik ben gepromoveerde aan de Radboud Universiteit van Nijmegen in 2004 in de Medische Wetenschappen.

Als psycholoog heb ik diverse vakinhoudelijke opleidingen en cursussen gevolgd zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitisatie and Reprocessing (EMDR), Acceptance and Commitment Therapy, ACT and trauma, ACT and Grief, ACT and Perfectionism, Focused ACT,

Als psycholoog ben ik werkzaam geweest bij PsyQ Rotterdam Somatiek en Psyche, HSK, OCA Revalidatie, Rijdam Revalidatie heeft in Amsterdam sGGZ Vitaalpunt opgezet dat zich specifiek richtte op het begeleiden van mensen met tevens lichamelijk klachten. En is vanaf 2020 werkzaam bij sGGZ Aerrea te Wormer dat zich specifiek richt op het begeleiden van zorgprofessionals.

Ik vind het geven van trainingen erg leuk om dat het de mogelijkheid geeft om gedreven zorgprofessionals te helpen verbeteren en zo de kwaliteit van leven voor cliënten te verbeteren. Onderwerpen als trauma en pijn interesseren me in hoge mate me omdat ze zo complex en discipline overstijgend zijn. Ik wil cliënten en zorgprofessionals helpen om wat ruimer en dus flexibeler naar onderwerpen als trauma en pijn te kijken waardoor nieuwe inzichten en behandelmogelijkheden zich voordoen. Ik ben een groot voorstander van persoonlijk gerichte zorg die zoveel gebaseerd is op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Scholing voor Professionals

Er is nog zoveel te ontdekken
Schrijf je nu in!

Back To Top